Katalog

Baker's standard Ltd.

Baker's standard Ltd.

Baker's standard Ltd.

Powrót do przeglądu

Dodatki spożywcze firmy Baker's standard Ltd.

Zapytanie o produkt  


E NUMBER FREE BREAD IMPROVER

E Free Bread Improver to nowoczesny, wielofunkcyjny dodatek do chleba. Ten polepszacz do chleba jest gwarantowanie wolny od wszystkich substancji, które są usystematyzowane w europejskim systemie oznaczeń E number. E Free Bread Improver może być stosowany w bezpośrednim, opóźnionym lub przerwanym procesie fermentacji.

Dostarczanie konsumentom możliwie najlepszego chleba bez ograniczania w jakikolwiek sposób bezpieczeństwa lub standardów rzemieślniczych (właściwości kontroli pęcherzy w powolnym procesie fermentacji, produkty końcowe spełniające oczekiwania konsumentów, itp.) jest prawdziwym wyzwaniem.

Tak długo, jak używana mąka nie zawiera żadnych dodatków, operator przemysłowy może podkreślić fakt, że jego chleb jest całkowicie wolny od dodatków.
--------------------------------------------------------------------------------


Doradca produktowy: Aleksandar Solunov

Mon
8:00  –  18:00
Tue
8:00  –  18:00
Wed
8:00  –  18:00
Thu
8:00  –  18:00
Fri
8:00  –  18:00
Sat
8:00  –  18:00
Sun
8:00  –  18:00

Zapytanie o produkt  

Więcej produktów w kategorii Dodatki spożywcze

Dodatki spożywcze (Gluten-free)

Bezglutenowe
Oferujemy ponad 100 rodzajów produktów bezglutenowych.

Chleb bezglutenowy jest niezbędnym elementem diety bezglutenowej.

Produkty bezglutenowe mogą być używa...

Dodatki spożywcze (10)

FROZEN DOUGH IMPROVER
FROZEN DOUGH IMPROVER - FOR ALL TYPES OF BREAD ROLLS, CROISSANTS, BAGUETTES, BUNS, PIZZA, SANDWICH SLICES WITH EXTREME DOUGH PROCESSES, E.G.FROZEN DOUGHS

Zamro...

Dodatki spożywcze (MAX-WAY)

MAX- WAY
Polepszacz do chleba MAX-WAY

Doskonała kombinacja składników dla polepszenia jakości chleba pszennego, bułek, bułeczek i rogalików.

Polepszacz do wszystkich ro...

Dodatki spożywcze (BIO-TOP SOFT )

BIO-TOP SOFT
ULEPSZACZ DO PIECZYWA BIO-TOP SOFT ULEPSZA KAŻDY RODZAJ PIECZYWA BIAŁEGO, ROLLS, LOAF I CROISSANTS.

Poprawa miękkości i struktury miękiszu

Poprawa ogólnej te...