Katalog

Baker's standard Ltd.

Baker's standard Ltd.

Baker's standard Ltd.

Powrót do przeglądu

Dodatki spożywcze (10) firmy Baker's standard Ltd.

Zapytanie o produkt  

FROZEN DOUGH IMPROVER
FROZEN DOUGH IMPROVER - FOR ALL TYPES OF BREAD ROLLS, CROISSANTS, BAGUETTES, BUNS, PIZZA, SANDWICH SLICES WITH EXTREME DOUGH PROCESSES, E.G.FROZEN DOUGHS

Zamrożone ciasto wytwarza ciasto o dobrej elastyczności, które jest łatwe w obróbce i zwiększa jego rozciągliwość podczas formowania. Polepszacz zapobiega uwalnianiu się wody na powierzchni kęsów ciasta podczas rozmrażania. W piecu rozwój jest silny, chleb jest złocisty i błyszczący z miękiszem, który ma dobrze otwarty pęcherzyk.

Garowanie jest szybkie i stabilne, bez łez na powierzchni.

Polepszacz do makaronów, spaghetti, makaronów, vermicelli, klusek
Polepszacz do spaghetti, makaronów, vermicelli, klusek, makaronów.Gotowe produkty mają dobrze widoczny połysk, kolor, gęstość, hialinową powierzchnię, a po ugotowaniu zwiększają swoją objętość. Polepszacz zwiększa wchłanianie wody i poprawia właściwości ciasta podczas obróbki. Produkty wykonane z tym polepszaczem gotują się bez sklejania, mają przyjemny zapach i smak. Gotowe produkty makaronowe gotowane są krócej i nie ulegają rozkładowi. Skraca się czas trwania procesu technologicznego i zmniejsza się zużycie energii. Skraca się czas suszenia w zakładzie produkcyjnym. Poprawie ulegają właściwości klejące ciasta i jego stabilność. Produkty mają większą tolerancję na wstępne podgrzewanie. Skraca się czas gotowej kontroli produkcji. Zastosowanie tego polepszacza prowadzi również do unifikacji procesu technologicznego, co przejawia się w możliwości pracy z mąkami o różnych indeksach - w tym z mąką pszenną zwyczajną.

Głównym surowcem do produkcji makaronu, zarówno pod względem jakościowym, jak i ilościowym, jest mąka. Ma ona kluczowe znaczenie dla przekazania charakterystycznych właściwości ciasta i jakości gotowego makaronu. Najbardziej odpowiednia do produkcji makaronów jest pszenica durum. Jest ona wykorzystywana przez powstające zakłady produkujące makarony. Pszenica ta spełnia wymagania dotyczące jakości mąki.

Nasza nowa technologia.

Ze względu na brak tradycyjnych surowców, nasza firma opracowała nowe technologie produkcji z surowców nietradycyjnych.
Efektem końcowym jest wysoka jakość produktów. Skraca czas produkcji i pozwala na stosowanie nietradycyjnych surowców - mąki z pszenicy zwyczajnej, ryżowej, kukurydzianej lub mieszanej.


Doradca produktowy: Aleksandar Solunov

Mon
8:00  –  18:00
Tue
8:00  –  18:00
Wed
8:00  –  18:00
Thu
8:00  –  18:00
Fri
8:00  –  18:00
Sat
8:00  –  18:00
Sun
8:00  –  18:00

Zapytanie o produkt  

Więcej produktów w kategorii Dodatki spożywcze

Dodatki spożywcze (Gluten-free)

Bezglutenowe
Oferujemy ponad 100 rodzajów produktów bezglutenowych.

Chleb bezglutenowy jest niezbędnym elementem diety bezglutenowej.

Produkty bezglutenowe mogą być używa...

Dodatki spożywcze


E NUMBER FREE BREAD IMPROVER

E Free Bread Improver to nowoczesny, wielofunkcyjny dodatek do chleba. Ten polepszacz do chleba jest gwarantowanie wolny od wszystkich substancji, któr...

Dodatki spożywcze (MAX-WAY)

MAX- WAY
Polepszacz do chleba MAX-WAY

Doskonała kombinacja składników dla polepszenia jakości chleba pszennego, bułek, bułeczek i rogalików.

Polepszacz do wszystkich ro...

Dodatki spożywcze (BIO-TOP SOFT )

BIO-TOP SOFT
ULEPSZACZ DO PIECZYWA BIO-TOP SOFT ULEPSZA KAŻDY RODZAJ PIECZYWA BIAŁEGO, ROLLS, LOAF I CROISSANTS.

Poprawa miękkości i struktury miękiszu

Poprawa ogólnej te...