Katalog

Krones AG

Krones AG

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • OHSAS 18001:2007
  • ISO27001:2013
  • ISO 20000-1:2011

Krones AG

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • OHSAS 18001:2007

Powrót do przeglądu

przetwórstwo cukru (SyPro) firmy Krones AG

Zapytanie o produkt

Słodki, owocowy, kwaśny lub gorzki: pomieszczenie z syropem jest punktem wyjścia dla innowacyjnych doznań smakowych, które twórcy Twoich produktów wciąż na nowo wyczarowują. Perfekcyjne warunki pracy do mieszania nowych niuansów smakowych i produkcji Twoich produktów przynoszą wiele korzyści. Sukces rynkowy Państwa produktów jest tym samym przygotowywany już na pierwszym etapie procesu produkcyjnego.

Na pierwszy rzut oka

Koncepcja przygotowania komponentów do napojów
Przetwarzanie surowców w postaci proszku, płynnej lub mrożonej na szeroką gamę produktów
Produkcja napojów gotowych do spożycia i syropów gotowych do spożycia do dalszej obróbki
Elastyczne możliwości rozbudowy dzięki modułowym jednostkom
Zakres wydajności może być indywidualnie dopasowany do wydajności Państwa systemu

Zapytanie o produkt

Więcej produktów w kategorii Technologie przetwarzania

Uzdatnianie wody (Hydronomic)

Hydronomiczna stacja uzdatniania wody składa się z trzech modułowych komponentów: -medialna filtracja do oddzielania substancji z różnymi mediami filtracyjnymi, takimi jak węgiel aktywny, żwir i sp...