Krones AG
przetwórstwo cukru (SyPro) firmy Krones AG
Słodki, owocowy, kwaśny lub gorzki: pomieszczenie z syropem jest punktem wyjścia dla innowacyjnych doznań smakowych, które twórcy Twoich produktów wciąż na nowo wyczarowują. Perfekcyjne warunki pracy do mieszania nowych niuansów smakowych i produkcji Twoich produktów przynoszą wiele korzyści. Sukces rynkowy Państwa produktów jest tym samym przygotowywany już na pierwszym etapie procesu produkcyjnego.
Na pierwszy rzut oka
Koncepcja przygotowania komponentów do napojów
Przetwarzanie surowców w postaci proszku, płynnej lub mrożonej na szeroką gamę produktów
Produkcja napojów gotowych do spożycia i syropów gotowych do spożycia do dalszej obróbki
Elastyczne możliwości rozbudowy dzięki modułowym jednostkom
Zakres wydajności może być indywidualnie dopasowany do wydajności Państwa systemu
Więcej produktów w kategorii Technologie przetwarzania