Katalog

Zhengzhou Yizeli industrial Co., Ltd

Zhengzhou Yizeli industrial Co., Ltd

  • ISO 22000
  • RSPO
  • BRC
  • HALAL
  • KOSHER

Zhengzhou Yizeli industrial Co., Ltd

  • ISO 22000
  • RSPO
  • BRC

18.06.2024 11:05

Mono- i diglicerydy estrów kwasu diacetylowinowego

Odpowiedz na ogłoszenie

Emulgatory żywności

Cechy:
Kość słoniowa lub słomkowożółty proszek lub granulowane ciało stałe, które jest łatwo rozpuszczalne w gorącej wodzie. Jest to niejonowy emulgator o wartości HLB 8-10.


Zastosowania:
Może wywoływać silne efekty, takie jak emulgowanie, dyspergowanie i odporność na starzenie, dzięki czemu może być stosowany jako dobry emulgator i dyspergator.
(1) Może skutecznie zwiększyć sprężystość, wytrzymałość i zdolność zatrzymywania gazu w cieście, zmniejszyć jego stopień zmiękczenia, zwiększyć objętość chleba i chleba parowego oraz poprawić ich organizację i strukturę.
(2) Może reagować z amylozą, aby opóźnić i zapobiec starzeniu się żywności.
(3) Może być stosowany w śmietanie, aby uczynić ją gładszą i delikatniejszą.
(4) Może być stosowany w maśle i skoncentrowanym maśle, aby zapobiec oddzielaniu się oleju i zwiększyć jego stabilność.
(5) Może być również stosowany w cukrze, syropie i przyprawach.
(6) Może być stosowany w śmietance bezmlecznej, aby emulsja była jednorodna, stabilna i elastyczna w ustach.

Sposób użycia:
(1) Umieść ten produkt w ciepłej wodzie o temperaturze około 60 ℃, aby uzyskać substancję w kształcie pasty, a następnie użyj go w odpowiedniej proporcji.
(2) Rozpuścić ten produkt w olejach lub tłuszczach jednorodnie przed dalszym przetwarzaniem.
(3) Bezpośrednio wymieszać z mąką do użycia.

Zalecana ilość dodatku:
Dodatek wynosi maksymalnie 1,0% dla surowych suszonych produktów mącznych i surowych produktów mokrych, a 5,0% dla śmietanek bezmlecznych. Ilość dodatku można zmienić w zależności od potrzeb produkcji śmietany i sfermentowanego mleka.

Indeks techniczny:
Wartość kwasowa (obliczona przez KOH) / (mg/g) 65-85
Wartość zmydlania (obliczona przez KOH) / (mg/g) 390-450
Całkowity kwas winowy (W/%) 10-40
Całkowity glicerol (W/%) 11-28
Całkowity octowy (W/%) 8-32
Wolny glicerol (W/%) ≤2.0
Pozostałość po zapłonie (W/%) ≤0,5
Pb/(mg/kg) ≤2

Opakowanie:
Aluminizowany worek pakowany próżniowo z azotem wewnątrz. Waga netto: 20 kg / CTN (5 KG * 4)

Przechowywanie i transport:
Uszczelnione i przechowywane w niskiej temperaturze, suchym, chłodnym i dobrze wentylowanym miejscu, aby zapobiec wilgoci i zbrylaniu. Surowo zabrania się przechowywania i transportu z materiałami wybuchowymi, łatwopalnymi lub szkodliwymi. Okres trwałości wynosi 12 miesięcy.


Odpowiedz na ogłoszenie

Kategoria
Oferty

Państwo
Chiny