Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
22.07.2023 01:00
Białko grochu to najwyższej jakości białko izolowane z grochu przy użyciu zaawansowanych procesów oraz technologii niskotemperaturowej i niskociśnieniowej. Zawiera 18 aminokwasów niezbędnych dla ludzkiego organizmu i jest białkiem kompletnym.
Właściwości fizyczne i chemiczne:
Zdolność do pienienia i stabilność piany białka grochu w proszku są ściśle związane z pH, siłą jonową, stężeniem, obróbką cieplną, stopniem denaturacji białka i rodzajem białka. Oba te czynniki rosną wraz ze wzrostem stężenia. Gdy stężenie osiągnie 5%, jego zdolność pienienia jest optymalna; jego stabilność piany wzrośnie wraz ze wzrostem stężenia, co jest szczególnie istotne po 60 minutach. Białko grochu w proszku ma optymalną zdolność pienienia się i stabilność piany przy pH 6, podczas gdy oba spadną przy pH większym lub mniejszym niż; najgorsza zdolność pienienia wystąpi przy pH 2, podczas gdy najgorsza stabilność piany wystąpi przy pH 10. Białko grochu ma niższą absorpcję oleju w wyższych temperaturach i wyższą absorpcję oleju w niższych temperaturach, ponieważ lepkość oleju jest większa w niższych temperaturach.
Kategoria
Oferty
Państwo
Chiny
Region
Shanxi