Shanghai Unitebiz International Trade Co., Ltd
Shanghai Unitebiz International Trade Co., Ltd
05.04.2023 00:00
Monohydrat D-glukozy
Monohydrat dekstrozy,
to monohydratowa forma D-glukozy, naturalnego monosacharydu i węglowodanu, który zapewnia słodycz i energię w szerokim zakresie zastosowań spożywczych. Do produkcji monohydratu dekstrozy używa się skrobi kukurydzianej jako surowca. Podwójna technika enzymatyczna jest przyjęta do przekształcenia skrobi kukurydzianej w dekstrozę. Poprzez proces koncentracji, krystalizacji, odwodnienia, abstracji i odparowania, przekształca się w biały sześciokątny płatek kryształu, monohydrat dekstrozy. Jest szeroko stosowany w żywności i napojach jako materiał zastępczy w miejsce słodzika takiego jak cukier trzcinowy.
Zastosowania:
-cukiernie
-ciastka
-napoje
-biszkopty
-ciastka
-dżemy
-żelki
-produkty miodowe
-napoje energetyczne -przedmioty spożywcze.napoje energetyczne
-piwo/alkohol
-źródło węgla do produkcji glutaminianu sodu, witamin, antybiotyków, kwasów organicznych itp.
-materiał innych produktów pogłębionych z kukurydzy jak syrop glukozowy, sorbitol i syrop wysokofruktozowy itp.
Kategoria
Oferty
Państwo
Chiny
Region
Shanghai
Lokalizacja
Shanghai